Unboxing van de Prettybox van augustus

Prettybox augustus closed box
Vanmorgen is de Prettybox van augustus binnengekomen! Helemaal leuk. Ik ga wel verklappen wat erin zin, dus als je hem nog niet geopend hebt lees dan niet verder.

De Prettybox is een leuke box gevuld met beautyproducten die maandelijks bij je bezorgd wordt. Je kunt de box los bestellen of een abonnement afsluiten. Kijk op de website van Prettybox voor meer informatie.

Prettybox augustus open box
Als je de box opent zien je een kaartje zitten met een leuke boodschap en aan de achterkant een beschrijving van de producten. Ik leg het kaartje altijd even weg want ik vind het leuker om zelf te ontdekken wat er in de box zit.

Prettybox augustus all products
Deze maand bevat de box 6 producten waarvan 5 fullsize!

Prettybox augustus bodylotion

Sanderson Moisturising Body Lotion – fullsize – €9,99
“Deze bodylotion van Sanderson is subtiel geparfumeerd met de geuren jasmijn en appelbloesem. De bodylotion bevat shea boter en vitamine E en zorgt voor een mooie en gehydrateerde huid. De bodylotion zit tevens in een elegante verpakking!”

De geur van de bodylotion is inderdaad erg prettig!

Prettybox augustus eyeshadowPrettybox augustus eyeshadow openPrettybox augustus eyeshadow sticker

Barry M Dazzle Dust Eye Shadow – Fullsize – €4,99
“Het merk Barry M is een echte statement in de make-up wereld! In jouw box zit de Dazzle Dust oogschaduw. Deze losse oogschaduw heeft een hoog kleurgehalte. De poeder kan zowel met een droog als met een nat kwastje worden aangebracht.”

Ik heb de zilveren kleur nummer 13 gekregen. De poeder is wel vrij grof maar glanst erg mooi.
Wat ik alleen erg bijzonder vind is dat op de onderkant van het potje staat dat je de poeder niet rond de ogen mag gebruiken. Ik zou niet weten waar ik mijn oogschaduw anders moet smeren 😉

Prettybox augustus lashes in boxPrettybox augustus lashes
Eylure Pre-Glued Lashes – fullsize – €7,99
“Deze wimpers komen uit de limited edition lijn van Eylure. De wimpers geven extra volume, lengt en definitie vanaf de wimperlijn. Ze zijn voorgelijmd met latex vrije lijm, waardoor de echt door iedereen gedragen kunnen worden. Geef je ogen net dat kleine beetje extra met deze mooie valse wimpers!”

Prettybox augustus mascara
Eylure False Lashe Blending Mascara – fullsize – €15,95
“Deze mascara van Eylure is geen gewone mascara! De False Lash Blending Mascara zorgt ervoor dat valse wimpers en natuurlijke wimpers vloeiend in elkaar overlopen. Dankzij het speciale borsteltje kan deze verzorgende en niet-klonterende mascara gemakkelijk op de wimpers worden aangebracht. Te gebruiken met of zonder valse wimpers.”

Prettybox augustus after sun mini

Product Orlane – mini – €2,95
“Deze keer hebben wij wederom een miniatuur product van het luxe merk Orlane weten te bemachtigen. De producten van Orlane zorgen ervoor dat je huid veerkrachtig en jeugdig blijft! Kijk snel welk miniatuur jij nu in je box ontvangen hebt!”

Ik heb een B12 anti-rimpel after sun met vitamine C gekregen.

Prettybox augustus room refreshener

Heathcote & Ivory Car & Small Room Refreshener – fullsize – €2,99
“Als laatste hebben wij een geurzakje van Heathcote & Ivory in de box gestopt. Je ontvangt de variant ‘rose’ of ‘mimosa & pomegranate’. Het geurzakje heeft een perfect formaat voor in de auto of een kleine kamer. Het zakje zal een heerlijke subtiele bloemengeur verspreiden!”

Ik heb de ‘mimosa & pomgranate’ variant gekregen. Ik moet eerlijk zeggen dat de geur behoorlijk overheersend is.

De waarde van de box is deze maand €44,86 en een maand abonnement kost €12,45 plus €2,50 verzendkosten.
Ik vind het een leuke box deze maand!

Bekijk hier de eerdere edities van de Prettybox