Trind BoHo Vibes

Trind BoHo Vibes collection

Nu het voorjaar officieel begonnen is zie je ook langzaam aan weer de vrolijke zomer kleuren verschijnen. De Trind BoHo Vibes collectie bestaat uit prachtige, vrolijke kleuren. Kijk je mee naar de swatches?

Met de BoHo Vibes collectie neemt Trind je mee naar het zonnige Ibiza met haar prachtige natuur en kleurrijke marktjes. De BoHo Vibes collectie is een beperkte oplage die bestaat uit zes schitterende kleuren, variërend van een prachtige pastel roze tint tot aan de altijd klassieke rode kleur.

 

Las Dalias

Trind BoHo Vibes Las Dalias bottle

Las Dalias is een jonge maar verfijnde zachtroze kleur. Als je geen zin hebt om veel kleur te dragen maar je wilt wel een verzorgde, gemanicuurde look, dan is Las Dalias jouw kleur. Vernoemd naar één van de populairste markten op Ibiza.”

Trind BoHo Vibes Las Dalias hand holding bottle

Las Dalias heeft een erg prettige formule. Pastel kleuren kunnen soms wel eens wat chalky zijn maar daar heeft deze prachtige roze Las Dalias geen last van. Met slechts twee laagjes heb je een egaal dekkend resultaat. Op deze swatch heb ik geen gebruik gemaakt van een zogenaamde color booster, een witte basis kleur die de overliggende kleur meer intensiteit geeft, dat is in dit geval absoluut niet nodig.

Es Vedra

Trind BoHo Vibes Es Vedra bottle

“Es Vedra is een verrassende lichtgroene nagellak. Een kleur die een en al zomer uitstraalt. Uiteraard heb je een beetje attitude nodig om deze kleur te dragen maar dan zul je er ook weg van zijn. Es Vedra is vernoemd naar het prachtige groene, mythische eiland voor de zuidwest kust van Ibiza.”

Trind BoHo Vibes Es Vedra hand holding bottle

Ik ben echt dol op deze kleur, hij is prachtig en ook vrij subtiel. De formule is waanzinnig, met slechts een laagje is hij volledig dekkend. De nagellak levelt mooi uit waardoor je een super strak resultaat krijgt.

Happy Hippie

Trind BoHo Vibes Happy Hippie bottle

“Het is geen zomer totdat je nagels voor het eerst fuchsia gelakt zijn. Happy Hippie is de perfecte zomerkleur. De kleur is prachtig op zowel je handen als op je voeten. Het is fel, het is fun, het is flirty, het is Happy Hippie!”

Trind BoHo Vibes Happy Hippie hand holding bottle

Fuchsia is bij uitstek dé zomer kleur, lekker fel en vrolijk. Ik draag dit soort kleuren graag in de zomer. Ook bij Happy Hippie is de formule bijzonder fijn, op de swatch zie je slechts een dun laagje zonder het gebruik van een color booster. Een laagje is voldoende voor een egaal dekkend geheel, door het self-levelling effect trekt de nagellak mooi glad waardoor je een spiegel gladde finish krijgt.

Balearic Blue

Trind BoHo Vibes Balearic Blue bottle

“Balearic Blue is de donkerste kleur in deze zomercollectie maar dat maakt hem niet minder vrolijk. De teal blauwe kleur doet denken aan de Balearische Zee die het eiland van liefde en geluk omringt. Het is een stoere kleur die je ook prima kunt dragen in de herfst.”

Trind BoHo Vibes Balearic Blue hand holding bottle

Deze prachtige kleur vind ik zelf iets te donker voor de zomer maar hij is wel heel erg mooi. De formule is iets aan de dunne kant waardoor je even moet opletten dat je niet in te dikke laagjes werkt. Ondanks de wat dunne formule is de pigmentatie prima, op de swatch zie je twee dunne laagjes en daarmee is hij volledig dekkend. Ook deze kleur levelt mooi met een spiegelgladde finish als resultaat.

Sunset Ashram

Trind BoHo Vibes Sunset Ashram bottle

“Ontmoet ons bij de Sunset Ashram voor de mooiste zonsondergang op het eiland. Ga lekker zitten en ontspan. Geniet van de muziek van de huis-DJ op de achtergrond terwijl de zon langzaam in de zee zakt. De lucht kleur felrood. Dezelfde kleur als het rood op je nagels.”

Trind BoHo Vibes Sunset Ashram hand holding bottle

Een klassieke rood tint past altijd en in ieder seizoen. Hoewel rood mij niet mooi staat is de kleur wel erg mooi. Op de swatch zie je slechts een dun laagje en daarmee is Sunset Ashram volledig dekkend.

Summer of Love

Trind BoHo Vibes Summer of Love bottle

“Summer of Love is een warme, diep gele kleur die prachtig staat bij een gebruinde huid. Geel is een kleur die energie uitstraalt en dat is precies het type vrouw dat we in gedachten hadden tijdens het ontwikkelen van de kleur. Een unieke vrouw vol zelfvertrouwen die niet bang is om op te vallen. Een authentieke Ibiza-stijl hippie.”

Trind BoHo Vibes Summer of Love hand holding bottle

Hoewel Summer of Love wordt omschreven als een gele kleur neigt hij ook wat naar een zachte oranje tint, ik vond hem prima geschikt voor Koningsdag. Dit is zo’n kleur die echt een zomer vibe bij mij oproept, heerlijk! Summer of Love is wel wat sheer, op de swatches zie je drie dunne laagjes, gelukkig droogt hij snel dus is het niet zo’n groot issue.

De Trind Caring Color nagellakken zien er niet alleen waanzinnig uit op de nagel maar ze verzorgen deze ook tegelijk. De kwastjes van Trind zijn erg prettig. Ze zijn van een goede kwaliteit, niet te breed en fijn afgesneden waardoor je er erg netjes mee kunt werken.

Trind BoHo Vibes Happy Hippie brush

De Trind BoHo Vibes collectie is in beperkte oplage uitgebracht dus wees er snel bij! De flesjes bevatten 9ml en kosten €10,15 per stuk, ze zijn verkrijgbaar in de webshop van Trind.

Fijn weekend!

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.