Roby Thermo Purple

roby-thermo-purple-name

De kleuren combinatie van deze thermo gellak van Roby vind ik echt heel gaaf. Lees snel verder voor mijn oordeel over deze mooie kleur.

Nog niet zo lang geleden heeft het Italiaanse nagel merk Roby Nails een collectie met thermo gellakken uitgebracht. Als ik een thermo lak draag dan krijg ik vaak de vraag hoe ik toch dat mooie ombre effect op mijn nagels maak. Bij een thermo lak hoef je er niets voor te doen, het effect ontstaat doordat het nagelbed warmer is dan de vrije rand. Ideaal toch! En de thermo’s van Roby zijn dan ook nog eens gellakken, helemaal ideaal want je hoeft twee tot drie weken niet naar je nagels om te kijken, perfect toch!

Ik zal de volgende kleuren de komende weken laten zien:

Kleur

Roby Thermo Purple heeft in het flesje een heel mooie paarse tint met een sterke blauwe ondertoon die hem een wat koelere uitstraling geeft. Zodra je het product op de nagel aanbrengt veranderd hij direct naar een frisse, zeeblauwe kleur.

roby-thermo-purple-hot-and-cold-nl

Het is een mooie combinatie van kleuren die elkaar perfect aanvullen. Door de frisse zeeblauwe tint is hij perfect geschikt voor een mooie zomer dag maar door de koele paarse tint kun je hem ook prima dragen op een koude winterdag.

roby-thermo-purple-hand-holding-bottle-2

Formule

Roby Thermo Purple heeft een wat dikkere substantie die heel prettig aan te brengen is. Door de dikte loopt hij niet snel uit. Dat vind ik heel erg fijn want ik lak bij voorkeur altijd vier nagels tegelijk voordat ik het product ga uitharden in de lamp. De pigmentatie is super, op de swatches heb ik slechts een laagje aangebracht en daarmee heb je een volledig dekkend geheel, ideaal want als je meerdere lagen van een gellak moet aanbrengen heb je al snel een vrij dikke plak op de nagel en dat is hier dus niet het geval. Het product is self-leveling waardoor je een super strak resultaat krijgt, kleine oneffenheden in de natuurlijke nagel vallen hierdoor minder op of vallen zelfs helemaal weg.

Ieder gel product krimpt tijdens het uithardingsproces, bij veelal goedkopere producten kan dat krimpen een probleem zijn. De Roby gellakken hebben maar heel minimaal last van krimpen, als je de vrije rand netjes sealt tijdens het lakken dan zul je geen hinder van krimpen hebben.

roby-thermo-purple-closeup-nails

De gellakken van Roby komen in dezelfde flesjes als hun normale nagellakken met als enige verschil dat de flesjes voor de gellakken een mat zwarte coating hebben. Die coating is nodig om UV stralen bij het product weg te houden.
Het kwastje vind ik zelf heel prettig, het neemt voldoende product op en is van een goede kwaliteit. Je kunt erg netjes en precies werken met dit kwastje.

roby-thermo-purple-brush

Finish

De schitterende glans die je op de swatches ziet is van de Layla Base & Shiny Top Coat. De Roby Thermo gellakken zijn geen one-step producten, je zult dus een base- en topcoat moeten gebruiken. In de nagelindustrie wil men je graag laten geloven dat je enkel met producten van hetzelfde merk moet werken. Dat is niet altijd het geval, veel merken kun je onderling uitwisselen. De Roby gellakken werken erg goed samen met de producten van Layla, OPI en Pink Gellac. Andere merken heb ik niet geprobeerd maar het is gewoon een kwestie van uittesten welke producten goed samenwerken met elkaar.

De glans van Layla Base & Shiny Top Coat is heel erg mooi en die blijft ook zo tot het moment dat je het product verwijderd. Ook heeft dit product geen problemen met zonlicht. Je ziet nog wel eens dat topcoats geel kunnen worden door het zonlicht, zeker in combinatie met chloor uit zwembaden.

roby-thermo-purple-hand-holding-bottle

Roby Thermo Purple bevat 8ml en kost €14,95 en hij is te koop bij Djasa.Ik vind Layla Base & Shiny Top Coat heel erg fijn om te gebruiken, het is een 2-in-1 product en dat scheelt ook in de kosten. Hij kost €14,90 en ook deze koop je bij Djasa.

Ik wens je een heel prettig en zonnig weekend toe!

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.