Rimmel Glaston-berry

Rimmel Glaston-berry bottle
Sommige lakjes wil je hebben voor de naam alleen al, deze Glaston-berry is er zo een.

De Rita Ora collectie is het resultaat van de tweede samenwerking tussen Rimmel en Rita Ora. De collectie bestaat uit 12 schitterende kleuren nagellak en 6 nieuwe lipglossjes.

Deze Glaston-berry is vernoemd naar het alom bekende Engelse Glastonbury festival. En vanwege die link vind ik hem gewoon gaaf.

Kleur

Rimmel Glaston-berry is een rode crème lak die in bepaald licht meer koraal is. Op de foto lijkt hij bijzonder rood te zijn maar in daglicht neigt hij bij mij toch meer richting koraal. Juist door de koraal tint vind ik hem wel mooi, waar ik normaal niet van de rode kleuren ben.

Rimmel Glaston-berry hand holding bottle
Het is een prachtige warme kleur die prima geschikt is voor een mooie lente of zomer dag.

Formule

De formule van dit lakje is niet slecht maar wel de minste die ik tot nu toe uit deze collectie heb gelakt. Hij is vrij dun en dat vind ik zelf niet heel prettig. Gelukkig is hij verder wel erg goed te lakken. Qua dekking is hij perfect, aan 1 laagje had ik voor de swatches genoeg. Na 1 laagje is hij volledig dekkend én mooi strak getrokken.
De Rimmel flesjes bevatten een vrij breed kwastje wat kwalitatief wel erg goed is. Als je smalle nagels hebt kan het lastig werken maar als je het kwastje een kwartslag draait dan kun je met de smalle kant prima lakken.Vergeet zeker geen goede basecoat omdat rode lakken altijd vlekken achterlaten op de nagel.

Rimmel Glaston-berry closeup nails

Finish

Als je de eerdere reviews van de Rita Ora collectie hebt gelezen zal het je niet verbazen dat ook deze Glaston-berry een schitterende hoogglans finish heeft. Op de swatches heb ik géén topcoat aangebracht. Het is echter wel aan te raden want dan kun je wat langer genieten van je manicure.

Met een matte topcoat vind ik hem zelf nét even wat mooier.

Rimmel Glaston-berry hand holding bottle matte topcoat

Ik ben erg onder de indruk van de Rimmel nagellakjes! De kwaliteit is bijzonder goed voor de lage prijs die je ervoor betaalt. De 10 dagen die Rimmel beloofd halen ze niet maar dat maakt ze, wat mij betreft, niet minder goed.

Rimmel Glaston-berry is te koop bij o.a. Kruidvat. Op dit moment heeft Kruidvat de 1+1 actie op alle nagellak. Wat maakt dat een Rimmel Rita Ora slechts €2 kost en dat is voor deze lakken echt een heel goede deal!

Bekijk hier de andere kleuren uit de Rimmel Rita Ora collectie.