Pupa Tribal Khaki

Pupa Tribal Khaki bottle
Mijn beste vriendin is in Italië op vakantie geweest en kwam terug met mooie presentjes voor mij waaronder deze gave Pupa nagellak.

Pupa Tribal Khaki is afkomstig uit de City Safari collectie die Pupa in 2013 heeft uitgebracht. De collectie bevatte een oogschaduw, eyeliners, lipglossjes en ook 6 nagellakken.

Kleur

Pupa Tribal Khaki is zilveren metallic lak met een behoorlijk groene ondertoon waardoor het toch een bijzonder kleurtje is. Door de grote hoeveelheid glitter in de lak is het een lak die prachtig schittert in de zon.

Pupa Tribal Khaki hand holding bottle
Formule

De formule van deze lak is ontzettend fijn. De dikte is erg goed waardoor je hem gemakkelijk kunt aanbrengen zonder dat hij uitloopt. De dekking is ook bijzonder goed, met twee dunne laagjes heb je een mooi en egaal dekkend geheel. Je zou zelfs afkunnen met slechts 1 dikker laagje, dat heeft echter niet mijn voorkeur maar het is een optie als je sneller klaar wilt zijn.
Wat ik erg prettig vind is dat je totaal geen kwaststreken terug ziet als hij droog is, dat wil bij metallic lakken nog wel eens het probleem zijn.

Pupa Tribal Khaki closeup nails

De Pupa lakken hebben een ontzettend fijn kwastje. De haren zijn relatief lang in vergelijking met de lengte van het steeltje en dopje. Het is een vrij smal kwastje maar het waaiert wel goed uit over de nagel.

Pupa Tribal Khaki bottle with brush

Finish

Tribal Khaki droogt op met een mooie hoogglans finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht. De houdbaarheid is gemiddeld, na 3 dagen wat tipwear en na 4 dagen chips, om de houdbaarheid te verlengen kun je een topcoat aanbrengen.

Pupa Tribal Khaki macro

Kijk hier voor een Pupa verkooppunt bij jou in de buurt.