Pupa Long Lasting Color 502 Coral

Pupa Long Lasting Color 502 Coral bottle

In de Beautybox van deze maand zat deze felle oranje-rode kleur van Pupa Lasting Color genaamd Coral.

Het is een lak die in één laag dekt en opdroogt met een prachtige hoogglans finish waardoor een topcoat niet direct noodzakelijk is. Ik heb op de swatch dan ook geen topcoat aangebracht. Ik kan het wel aanraden want ondanks dat het een “long lasting” nagellak moet zijn heb ik na twee dagen al chips en behoorlijke tipwear.
Pupa Long Lasting Color 502 Coral hand holding bottle
Het is een enorm fel kleurtje wat erg leuk is met dit heerlijke lente weer!! Ik moest er even aan wennen maar het is best een leuke kleur.
De lak is zeer waterig maar ondanks dat wel goed te lakken en in één keer dekkend!! Het flesje oogt wat goedkoop en voelt ook zo aan. Het heeft een zeer dun rond kwastje wat ik persoonlijk niet heel prettig vind maar dat is echt een kwestie van smaak. Het is geen slecht kwastje. Ze beloven een snelle droogtijd maar dat valt wel tegen het duurt zo’n 10 minuten voordat de lak enigszins droog aanvoelt. Een basecoat is overigens wel écht noodzakelijk want er zit enorm veel pigment in de lak.
Pupa Long Lasting Color 502 Coral close-up shot of nails
Ik vind het een erg leuk lakje welke ik de komende zomer veel gaan dragen! De lak is bij verschillende drogisterijen en webshops te koop voor €5,98
Pupa Long Lasting Color 502 Coral with matte bottle
Om er een iets andere look aan te geven heb ik de Matte Topcoat van OPI eroverheen aangebracht en dat gaf deze lak nét even dat beetje extra waardoor hij nog leuker wordt.
Pupa Long Lasting Color 502 Coral matte hand holding bottle