OPI With a Nice Finn-ish

 

OPI With a Nice Finn-ish bottle
“This light, mellowed bronze completes me. The end.”

De Opi Nordic collectie is geïnspireerd op het prachtige Noorderlicht in Finland, de schitterende fjorden in Norwegen en de kleurrijke huisjes in Kopenhagen. Deze herfst/winter collectie bevat twaalf prachtige kleuren.

OPI With a Nice Finn-ish hand holding bottle

OPI With a Nice Finn-ish is een goud bronzen metallic. Op de nagel is deze kleur wat subtieler dan dat hij in het flesje lijkt. Hij is zeker een van mijn favorieten uit deze serie.

De formule is prima, met opbrengen is hij enorm streperig maar dat trekt redelijk weg met opdrogen. Als je zorgt dat je niet te veel kwast streken maakt dan is het goed te doen. De dekking is ook erg goed, ik heb op de swatches twee laagjes gebruikt.
Ondanks dat hij met een mooie glans opdroogt zou ik wel een goede topcoat adviseren. Van de hele Nordic collectie bleef OPI With a Nice Finn-ish het minst lang zitten. Na twee dagen had ik al behoorlijk wat tipwear en chips.

OPI With a Nice Finn-ish closeup nails

OPI With a Nice Finn-ish is een prachtige warme kleur die prima geschikt is voor de herfst en de winter.

De OPI Nordic collectie ligt nu in de winkel. De fullsize flesjes bevatten 15ml en kosten €14,25, de minipack met daarin vier mini’s kost €18,95.
Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Nordic collectie.