OPI This Silver’s Mine

OPI This Silver's Mine bottle
OPI This Silver´s Mine

OPI brengt ieder jaar rond de lente de Soft Shades collectie uit. Deze collecties bestaan vaak uit zachte kleurtjes die vaak niet bedoeld zijn om dekkend te dragen.
Dit jaar is de collectie geïnspireerd op de zacht stoffen die je op de catwalks zag bij de presentatie van de lente collecties.

De collectie bevat dit jaar de volgende kleuren:

Kleur

OPI This Silver’s Mine is een roze getinte zilveren lak met een frost finish. Het is een heel zacht kleurtje het roze tintje zie je er heel in de diepte wel in terug. Verder is het een zilveren lak zoals we die de laatste paar collecties steeds terug zagen in de collecties van OPI.

OPI This Silver's Mine hand holding bottle

Formule

De lak is op zich heel fijn aan te brengen, hij is qua dikte perfect. Tijdens het lakken streept hij heel erg en dat wordt helaas met het drogen niet beter. Qua dekking is het een echte Soft Shade, op de swatches draag ik twee dunne laagjes en je ziet toch de natuurlijke nagel er nog doorheen.

OPI This Silver's Mine closeup nails
Finish

OPI This Silver’s Mine droogt op met een bijna satijnen glansje wat de lak echt goed doet! Ik heb op de swatches dan ook geen topcoat aangebracht. Een glanzende topcoat benadrukt strepen extra en dat is nu net iets wat deze lak niet kan gebruiken. Voor een matte finish zou ik ook niet snel kiezen omdat de kleur zich daar gewoonweg niet voor leent.

De OPI Soft Shades collectie is te koop bij een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. De flesjes bevatten 15ml en kosten €14,25.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Soft Shades 2015 collectie.