OPI Spoken from the Heart

OPI Spoken from the Heart bottle name

“I have deep feelings for this pretty coral.”

Hoe oud je ook bent, Hello Kitty blijft schattig. Het kittige tekenfilm figuurtje heeft nu haal eigen nagellak lijn bij OPI. Op 20 februari liet ik het persbericht aan zien waarin OPI de Hello Kitty lijn aankondigt. De collectie bestaat uit 12 limited edition lakken in zoete roze tinten maar ook een aantal felle kleuren.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI Spoken from the Heart is een mooie koraal kleurige crème nagellak. De kleur heeft een mooie, warme tint en is echt perfect voor een warme zomer dag. Het is een kleur die ook vrijwel iedereen goed kan hebben. Ik vind koraal kleuren zelf altijd wel erg mooi, ik hou niet zo van rood op mijn nagels maar koraal, en zeker een die meer naar roze neigt, kan ik altijd wel waarderen.

OPI Spoken from the Heart hand holding bottle 2

Bovenstaande foto is gemaakt in de studio maar ook in daglicht is hij heel erg mooi.

OPI Spoken from the Heart hand holding bottle daylightFormule

OPI Spoken from the Heart is erg dun helaas, je moet echt opletten dat je niet in dikke laagjes werkt want hij loopt snel uit in de nagelriemen. Gelukkig laat hij geen vlekken op de huid achter dus mocht hij wel uitlopen dan kun je het gemakkelijk schoonmaken. De dekking is prima, op de swatches heb ik twee heel dunne laagjes aangebracht en dat is voldoende voor een egaal dekkend geheel. Omdat hij wat aan de dunne kant is levelt hij mooi uit waardoor je wel een mooi glad geheel krijgt.

OPI Spoken from the Heart hand holding bottle

Het flesje is iets anders dan je van OPI gewend bent. Het standaard zwarte dopje is voorzien van een folie met daarop hoofdjes van Kitty. Super cute! En op die manier kun je de collectie gemakkelijk terug vinden in je stash.

OPI Spoken from the Heart bottle and brush

Het kwastje is het bekende Pro-Wide kwastje van OPI. Het is een vrij breed kwastje dat heel fijn uitwaaiert over de nagel. Als je een smaller nagelbed hebt dan is zo’n breed kwastje lang niet altijd fijn, in dat geval kun je het kwastje een kwartslag draaien.

Finish

Ik heb op de swatches geen topcoat aangebracht zodat je de mooie glans die de lak heeft goed kunt zien. Om de houdbaarheid wat te verlengen kun je er een glanzende topcoat over aanbrengen. Het verschil is echter niet zichtbaar. Alle foto’s hierboven zijn genomen zonder topcoat en de foto hieronder heeft wel een topcoat.

OPI Spoken from the Heart closeup nails

Ik heb op onderstaande foto de OPI Matte Top Coat aangebracht en die geeft Spoken from the Heart een wat zachtere uitstraling maar hij is nog altijd erg mooi.

OPI Spoken from the Heart matte finish hand holding bottle

De Hello Kitty by OPI collectie is in Nederland helaas niet te koop. Ik België kun je hem wel kopen!

Fijne dag!

-X- Tamara