OPI Peace & Love & OPI

OPI Peace & Love & OPI bottle
In de herfst van 2013 bracht OPI de San Fransisco Fall collectie uit. Een grote collectie met daarin 15 lakken. Het lakje wat mij het meeste opviel was Peace & Love & OPI. De kleur deed me nog het meest denken aan een plasje motorolie op de weg in de zonneschijn.

OPI Peace & Love & OPI is een erg dikke lak ik vond dat zelf niet zo heel erg fijn. De lak dekt in principe in één laagje maar ik doe graag twee laagjes om hem iets meer diepte te geven. Nadeel van deze lak vind ik dat je de penseelstreken heel erg blijft zien.
OPI Peace & Love & OPI hand holding bottle
Het is een mooie duochrome lak met een metallic grijze basis kleur en een groene en paarse shimmer. In ieder soort licht heeft de lak een andere glans. Zoals ik eerder zei zie je na het drogen de penseelstreken heel erg en dat is jammer. Verder droogt de lak, zoals we van OPI gewend zijn, redelijk snel op. Deze lak heeft van zichzelf een matige glans dus een goede topcoat is wel echt nodig. Tevens raad ik je aan om een goede basecoat te gebruiken omdat het wel een erg donkere kleur is. Voor de foto heb ik OPI Start to Finish gebruikt als topcoat.
OPI Peace & Love & OPI hand holding bottle of matte topcoat
Om deze lak nog even iets extra’s te geven kun je er ook de OPI Matte Topcoat over aan brengen. Door de matte topcoat komt de grijze basis kleur meer tot uiting hoewel de groene en paarse shimmer ook behouden blijft.
OPI Peace & Love & OPI close-up nails with matte topcoat
De lakken zijn beiden van de kwaliteit die we van OPI gewend zijn.
De prijzen zijn:
OPI Peace & Love & OPI €14,25
OPI Start to Finish €18,95
OPI Matte topcoat €14,25Wat vinden jullie van deze kleur? En voegt de matte topcoat iets toe? Laat je mening hieronder achter.