OPI Int’l Crime Caper

OPI Int'l Crime Caper bottle

De afgelopen weken heb ik verschillende kleuren uit de OPI Muppets Most Wanted collectie besproken. Vandaag de beurt aan een soft shade parelmoer kleur.

De lente komt er weer aan en dat houdt in dat OPI met haar jaarlijkse soft shades collectie komt. Dit jaar is deze geïnspireerd op de Muppets Most Wanted film die vanaf 8 mei te zien zal zijn in de Nederlandse bioscopen. De collectie bestaat uit acht kleuren waarvan drie zachte kleuren met een crème finish, drie mooie glitter lakken, een duochrome en een schitterende saffier blauwe kleur.
Picture of the entireOPI Muppets Most Wanted collection
Int’l Crime Caper is een prachtige parelmoer lak met een mooie roze shimmer en een zeer fijne blauwe glitter. Ook deze kleur is een echte soft shade wat wil zeggen dat hij vrij transparant is. Je kunt ervoor kiezen om met één of twee laagjes een mooie neutrale look te creëren. Als je toch voor een volledige dekking wilt gaan heb je drie tot vier lagen nodig. Voor de swatch heb ik twee laagjes gebruikt waardoor hij redelijk transparant blijft, je ziet de natuurlijke nagel er doorheen.
OPI Int'l Crime Caper hand holding bottle
De lak is vrij dun  dus in dunne laagjes werken is echt noodzakelijk om te voorkomen dat de lak de nagelwallen in loopt. Omdat je in dunne lagen werkt is de droogtijd erg goed. De lak heeft van zichzelf een matige glans, een topcoat zorgt voor een mooie glans waardoor het parelmoer effect echt goed tot zijn recht komt.
OPI Int'l Crime Caper close-up of nails
De Muppets Most Wanted collectie is vanaf april te koop. De acht fullsize lakken kosten €14,25. Er is ook een minipack beschikbaar met daarin vier miniatuur lakjes en deze kost €18,95
Klik hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt.Woensdag is de laatste kleur uit deze serie hier te vinden. OPI Muppets World Tour.

Alleen vandaag kun je nog meedoen met de Like&Win actie op een potje Lemony Flutter te winnen!