OPI Charmmy & Sugar

OPI Charmmy & Sugar bottle

“Sparkly pink for pretty pets.”

Eind februari kreeg ik de aankondiging van de Helly Kitty by OPI collectie binnen. En deze trok direct mijn aandacht. De collectie bevat veel roze én glitters, beter kan het bijna niet toch?
Hello Kitty by OPI viert alles wat gelukkig, leuk, kleurrijk en zoet is met 12 limited-edition nagellakken. Alle kleuren zijn ook beschikbaar als GelColor!

De collectie bevat de volgende 12 kleuren:

Kleur

OPI Charmmy & Sugar heeft een roze basis met een prachtige parelmoer roze glans. De lak bevat naast de mooie glans ook een subtiele blauwe micro glitter en grotere roze, zilveren en blauwe hex glitters. Het is een vrij druk lakje met een zoete uitstraling.

OPI Charmmy & Sugar closeup nail

Op de macro opname hieronder kun je heel duidelijk alle glitters en glans zien.

OPI Charmmy & Sugar macro

Formule

Voor een lak die zoveel glitter bevat heeft OPI Charmmy & Sugar toch een erg prettige formule, hij is qua dikte bijna perfect. De glitter laat zich heel goed verspreiden waardoor je hem niet deppend aan hoeft te brengen. Als je hem over een basis kleur aanbrengt dan volstaat een dun laagje. Om hem geheel dekkend te maken heb je drie dunne laagjes nodig. Op de foto’s zie je hem volledig dekkend.

OPI Charmmy & Sugar hand holding bottle

Ook OPI Charmmy & Sugar heeft het bekende Pro-Wide kwastje. Dit is een erg prettig kwastje van een goede kwaliteit. Hij is wel vrij breed waardoor het lastig kan zijn als je een erg smal nagelbed hebt, je kunt het kwastje dan het beste een kwartslag draaien zodat je met de smalle kant kunt werken.

OPI Charmmy & Sugar bottle & brush

Finish

Door de grote hoeveelheid glitter die de lak bevat droogt hij op met een lichte structuur. Omdat het geel grove finish is kun je hem met een dikkere topcoat in een laagje een mooi gladde finish geven.

OPI Charmmy & Sugar closeup nails

De Hello Kitty by OPI collectie is in Nederland helaas niet te koop, in België is hij wel beschikbaar.