Nicole by OPI Naturally

nicole by opi naturally bottle name

Vandaag laat ik je een heel mooi roze nagellakje zien uit de Selena Gomez collectie van Nicole by OPI.

Nicole by OPI is de drogisterij lijn van OPI, helaas is deze lijn in Nederland niet heel goed verkrijgbaar, je kunt hem vinden bij Prettypolish.nl. De prijs van de Nicole by OPI lakken ligt een stuk lager dan die van de normale OPI lakken, toch is de kwaliteit van Nicole by OPI ook erg goed! De lijn richt zich op een wat jonger publiek, samenwerkingen met artiesten als Selena Gomez en Justin Bieber laten dat ook zien.

Van de volgende lakken kun je swatches verwachten:

Kleur

Nicole by OPI Naturally is een prachtige roze tint die een wat blauwe ondertoon heeft die hem een vrij koele uitstraling geeft. Deze Naturally heeft ook een heel fijne, zilveren shimmer.

nicole by opi naturally hand holding bottle

Studio foto

 

De shimmer is op de foto vrij lastig te zien omdat hij zo ontzettend subtiel is. Op onderstaande macro opname kun je de shimmer wel heel goed zien. De macro opname is een extreme vergroting van de lak op mijn nagel, je ziet dus dat de shimmer heel erg klein is.

nicole by opi naturally macro

De studio opname benadrukt de koele ondertoon van Naturally meer dan in normaal daglicht. In daglicht lijkt de kleur iets warmer te zijn.

nicole by opi naturally hand holding bottle daylight

Formule

Nicole by OPI Naturally heeft een vrij dunne, maar erg prettige substantie. Je moet wel opletten dat je niet in te dikke laagjes werkt want dan zal hij uitlopen in de nagelriemen. De dekking is prima, op de swatches zie je twee heel dunne laagjes en dat is voldoende voor een mooi en egaal dekkend geheel. Doordat de lak wat aan de dunne kant is levelt hij wel heel mooi uit waardoor je een feilloos gladde finish krijg.

nicole by opi naturally closeup nails

De flesjes van Nicole by OPI zijn anders dan de normale OPI flesjes. Het flesje heeft een aparte, speelse vorm.

 nicole by opi naturally bottle in hand

Het kwastje dat in de Nicole by OPI lakjes zit vind ik erg prettig. Het is niet al te breed zodat je ook op een smaller nagelbed keurig en precies kunt werken. De haren zijn van een fijne kwaliteit en nemen voldoende product op.

 nicole by opi naturally brush

Finish

Nicole by OPI Naturally droogt erg snel op zodat je tussen de laagjes niet al te lang hoeft te wachten. De lak droogt op met een waanzinnige hoogglans finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht zodat je de mooie glans zelf kunt zien. Toch is het wel raadzaam om een goede topcoat te gebruiken, je verlengt daarmee de houdbaarheid van de lak op je nagels. Met een goede base- en topcoat had ik op dag 3 een enkele chip en wat tipwear.

Een matte topcoat geeft Nicole by OPI Naturally een zachtere, bijna pastel-achtige uitstraling.

 nicole by opi naturally matte finish hand-holding-bottle

Nicole by OPI Naturally bevat 15ml en kost €6,95. Je kunt deze beauty kopen bij Prettypolish.

Ik wens je een heel fijne dag toe!

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.