Nailed it! Rainbow Zebra

Nailed it! Rainbow Zebra final
Vandaag laat ik je zien hoe je dit matte regenboog design maakt.

Nailed it! Rainbow Zebra supplies

Ik heb de volgende producten gebruikt:

Stap 1

Nailed it! Rainbow Zebra step1
Breng een witte basecoat aan, deze zorgt ervoor dat de kleuren beter uitkomen. Heb je geen witte basecoat dan kun je ook een gewone witte lak gebruiken, vergeet daaronder geen basecoat aan te brengen. Laat dit drogen.

Stap 2

Nailed it! Rainbow Zebra step2
Terwijl je basiskleur droogt breng je op de nagelriemen en huid rondom de nagel een laagje peel off basecoat aan. Dit zorgt ervoor dat je straks geen schoonmaak werk hebt na het sponsen. Laat dit volledig drogen, zodra het een transparante laag is is het droog en kun je verder met stap 3.

Stap 3

Nailed it! Rainbow Zebra step3
Knip een klein blokje uit het sponsje en breng daarop de vier kleuren onder elkaar op aan. Dep de overtollige lak af op een tissue.

Stap 4

Nailed it! Rainbow Zebra step4
Dep het sponsje op de nagel zodat een ombre effect ontstaat. Ik doe meestal 2 tot 3 nagels alvorens ik weer opnieuw lak op het sponsje aanbreng.

Stap 5

Nailed it! Rainbow Zebra step5
Pel voorzichtig de peel off basecoat van de huid. Als het goed is heb je nu geen lak op de nagelriemen of huid. Is er toch wat lak op de huid terecht gekomen verwijder dit dan met een penseeltje en wat nagellakremover.

Stap 6

Nailed it! Rainbow Zebra step6
Doop het striper penseel in de zwarte lak en teken op alle nagels random zwarte zebra patronen. Wissel de patronen per nagel af voor een speels effect.

Stap 7

Nailed it! Rainbow Zebra step7
Als alle zwarte strepen goed droog zijn breng je een matte topcoat aan. Zorg dat alles goed droog is want een matte topcoat kan nog wel eens de onderliggende kleur opnemen. Je kunt ook eerst een normale topcoat aanbrengen en daaroverheen de matte.

Nailed it! Rainbow Zebra final_UV

Zo ziet het design er in black light uit, erg geschikt voor een avond stappen!

Shopping List

 

Ik hoop dat je dit design leuk vond.

Ik mag van Bornpretty mijn bezoekers 5% korting aanbieden. Gebruik bij je bestelling de volgende coupon code: BPS5

Born Pretty Nail Art

Fijne zondag!

-X-
Tamara