Layla Metal Plum

Layla Metal Plum Bottle

Vandaag laat ik weer zo’n prachtige chrome finish lak van Layla aan jullie zien.

Chrome lakken zijn niet nieuw maar er zijn er maar weinig die écht goed zijn. Mijn eerste kennismaking met dit soort lakken was met OPI Push & Shove, een zilveren chrome. Ik was direct verkocht en mijn zoektocht naar andere kleuren begon maar ik kon er geen een vinden die zo mooi was als de OPI. Tot ik een lakje uit de Layla Mirror Effect toegestuurd kreeg, deze lakken zijn echt waanzinnig gaaf!

De Mirror Effect collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

Layla Metal Plum is een paarse kleur die een koele uitstraling krijgt door de zilveren gloed die hij over zich heen heeft. Het is een van de gaafste kleuren uit de Mirror Effect collectie.

Layla Metal Plum Hand Holding Bottle

Formule

De formule van Layla Metal Plum is wat aan de dunne kant maar is desondanks wel heel prettig aan te brengen. De dekking is waanzinnig goed, met een zéér dun laagje is hij volledig dekkend. Een chrome finish benadrukt alle oneffenheden in de nagel, het is aan te raden om je nagels voor het aanbrengen goed te buffen voor het mooiste effect.

Layla Metal Plum Bottle and brush

De kwastjes van de Mirror Effect lakken zijn erg fijn, ze zijn recht afgesneden en van een goede kwaliteit. Het neemt ook voldoende lak op waardoor je soms zelfs twee nagels kunt lakken zonder opnieuw lak op te moeten pakken.

Finish

Layla Metal Plum is droog in zéér korte tijd. De Mirror Effect lakken zijn echt mijn go-to lakken op het moment dat ik last minute mijn nagels moet lakken. Binnen vijf minuten kun je alles weer doen want de lak is dan droog én hard.
De finish is super gaaf, het is een soort geborsteld staal look. Dit soort finishes zijn wel erg kwetsbaar voor beschadigingen doordat je ze zonder topcoat draagt, de topcoat doet het mirror effect teniet.

Layla Metal Plum Closeup Nails

Layla Metal Plum bevat 10ml en kost €12,95, je koopt hem bij Pretty Polish.


Bekijk hier de andere kleuren uit de Layla Mirror Effect collectie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat
mijn oprechte en eerlijke mening.