Layla Metal Chrome

Layla Metal Chrome bottle

Zilveren chroom lakken zijn echt ontzettend mooi maar er zijn er maar weinig die ik echt mooi vind. Tot nu toe was OPI Push & Shove de beste die ik gezien heb. Ik deze Metal Chrome net zo mooi? Lees snel verder.

Met de Mirror Effect collecte heeft het Italiaanse cosmetica merk Layla een geweldig gave chrome nagellak collectie op de markt gebracht. De kwaliteit van deze lakken is ontzettend goed en de kleuren zijn heel erg gaaf.

De Mirror Effect collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

Layla Metal Chrome is een koele zilveren kleur, die door het chroom effect een echt zilveren uitstraling krijgt.

Layla Metal Chrome hand holding bottle

Op het oog lijkt hij erg op OPI Push & Shove maar als je ze naast elkaar lakt dan is de OPI toch iets meer zilver en gladder.

Layla Metal Chrome vs OPI Push and Shove bottles

Hier zie je duidelijk het verschil tussen beide lakken.

Layla Metal Chrome vs OPI Push and Shove

Formule

Layla Metal Chrome is vrij dun waardoor je moet opletten dat je in dunne laagjes werkt om te voorkomen dat de lak uitloopt in de nagelriemen. De formule is verder wel erg prettig, je kunt er netjes mee werken. De dekking is waanzinnig, op de swatches zie je slechts een dun laagje. Voordat je de lak aanbrengt kun je het beste de nagels goed buffen zodat het nageloppervlak zo glad mogelijk is voor het beste resultaat.

Layla Metal Chrome bottle and brush

De kwastjes van de Layla Mirror Effect lakken is erg prettig. Het is van een fijne kwaliteit, recht afgesneden en het neemt voldoende lak op.

Finish

De finish van Layla Metal Chrome heeft nog het meest wel van een geborsteld staal finish. Het is een gave finish waar je het beste geen topcoat over kunt aanbrengen. Een topcoat doet het effect teniet. Helaas is hij wel erg gevoelig voor beschadigingen. Net als OPI Push & Show is het een party lak. Je zult hier gegarandeerd complimenten over krijgen!

Layla Metal Chrome closeup nails

Layla Metal Chrome bevat 10ml en kost €12,95, je koopt hem bij Djasa.


Bekijk hier de andere kleuren uit de Layla Mirror Effect collectie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat
mijn oprechte en eerlijke mening.