Layla Juice Melon

Layla Juice Melon bottle
Vandaag een prachtige licht roze crème nagellak van Layla.

Layla is een Italiaans cosmetica merk dat in Nederland nog niet zo’n grote bekendheid geniet. Ik heb nu al een aantal nagellakken en gellakken mogen testen en ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van deze lakken.

Kleur

Layla Juice Melon is een licht roze crème met een lichte perzik ondertoon. Het is een fijn pastel kleurtje dat het zeker in de lente heel goed zal doen.

Layla Juice Melon hand holding bottle

Formule

De formule van deze nagellak is erg fijn waardoor hij zeer gemakkelijk aan te brengen is. Hij is wel wat dun maar toch loopt hij niet uit zolang je geen heel dikke lagen aanbrengt. De dekking is erg goed, ik heb voor de swatches slechts 2 dunne laagjes aangebracht. Het pigment is goed aanwezig en hoewel dit doorgaans geen kleur is die de natuurlijke nagel erg doet verkleuren raad ik je wel aan om een goede basecoat te gebruiken.

Layla Juice Melon bottle with brush
De kwastjes van de Layla lakken zijn heel erg fijn. Ze zijn niet al té breed waardoor je ook met smallere nagels goed uit de voeten kunt. De haren zijn flexibel maar buigen niet gemakkelijk door waardoor je de lak heel precies aan kunt brengen.

Finish

Layla Juice Melon droogt op met een prachtige hoogglans finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht.

Layla Juice Melon closeup nails
Met een matte topcoat is ook Juice Melon prachtig!

Layla Juice Melon hand holding bottle matte topcoat
Deze prachtige lak kun je kopen bij Djasa.nl. De lakjes kosten €7,75 per stuk.

Dit artikel is mogelijk gemaakt door Djasa.nl.