Layla Atomic Orange

Layla Atomic Orange hand holding bottle name

Deze mooie, zonnige oranje kleur is perfect voor een mooie zomerse dag. Kijk je snel mee naar de swatches?

Atomic Orange is een gelpolish uit de Gel Colour serie van Layla. Een gelpolish heeft een schitterende glans en blijft tot drie weken netjes op de nagel. Dat laatste is natuurlijk wel afhankelijk van de conditie van je nagels. Ook de manier van aanbrengen heeft effect op de duurzaamheid.

Kleur

Layla Atomic Orange is een schitterende oranje crème kleur. Het is geen neon kleur dus oogt hij ook wel iets subtieler. Het is een prachtige kleur die echt op en top geschikt is voor een mooie zomerse dag.

Layla Atomic Orange hand holding bottle

Formule

Een gelpolish is altijd wat dikker dan een normale nagellak maar Layla Atomic Orange is niet té dik. Je kunt hem netjes aanbrengen zonder dat hij uitloopt in de nagelriemen. Ik lak altijd eerst vier nagels en als laatste de duim nagel en dan is het wel fijn als je op je gemak de lak netjes kunt aanbrengen zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij gaat lopen.
De lak levelt netjes uit op de nagel waardoor een flawless finish krijgt die echt spiegelglad is.

Layla Atomic Orange closeup nail

Met de dekking zit het ook wel goed, met twee heel dunne laagjes is Atomic Orange volledig dekkend. Je zou ook met een dikker laagje afkunnen maar ik werk liever in dunne laagjes.
De flesjes van de Layla gelpolishes zijn niet heel spannend, het is een matzwart flesje met een witte opdruk. De flesjes zijn uiteraard ondoorzichtig om UV straling te weren zodat het product goed blijft. Op de dop zit een stickertje met daarop de kleur en de naam van de lak. De kleur op het stickertje komt niet altijd even goed overeen maar het maakt het zoeken naar de kleur wel makkelijker.

Het kwastje van de gelpolishes van Layla vind ik zelf erg prettig. Ze zijn niet al te breed waardoor je ook op een smaller nagelbed probleemloos het product kunt aanbrengen.

Layla Atomic Orange bottle and brush

Finish

Layla Atomic Orange is geen one-step gelpolish, je kunt hem dus niet zonder base- en topcoat gebruiken. Op de swatches heb ik Layla Base & Shiny Top Coat aangebracht. Dit product is te gebruiken als base- en topcoat. De glans is waanzinnig en die blijft ook mooi tot het moment dat je het product van de nagels verwijderd.

Layla Atomic Orange closeup nails

Om te werken met een gelpolish heb je wel een UV of LED lamp nodig. Een gelpolish droogt niet aan de lucht maar moet door een chemische verbinding uitharden in UV licht. Je kunt Layla Atomic Orange kopen bij Djasa.nl een flesje kost €14,95. Je hebt bij deze lak dus wel een base- en topcoat nodig. Ik vind het twee-in-een product van Layla super fijn, deze werkt ook goed samen met andere merken! Layla Base & Shiny Top Coat kost €14,90 en ook die koop je bij Djasa.nl.

Ik hoop dat je een fijne dag hebt!

– X-

Tamara

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.