Essie Airmiles actie bij Etos!

Essie Airmiles actie marketing poster

Op dit moment heeft Etos in samenwerking met Airmiles een erg leuke actie! Tegen inlevering van 999 Airmiles kun je een Essie lakje uitzoeken zonder bijbetaling. Essie lakken kosten normaliter bij de Etos €9,99. Deze actie duurt nog t/m zondag 16 februari 2014.

Ik heb zaterdag twee leuke kleurtjes uitgezocht. Ik heb gekozen voor Jamaica me crazy en Full steam ahead. Dit zijn de eerste Essie lakjes in mijn verzameling. Ik heb dit merk nog nooit eerder gebruikt maar ik ben aangenaam verrast. Hoewel de lakken vrij dun zijn dekken ze in twee lagen en drogen razendsnel op! De Essie lakken die je bij de drogist kunt kopen hebben een breed kwastje wat ik zelf erg prettig vind. De salon versie heeft een dunner kwastje en een iets dikkere substantie. Ik ben van plan om toch iets vaker een Essie lakje aan te schaffen. Ik ga alleen wel opzoek naar de salon versie omdat de lakjes bij de drogist wat mij betreft echt té dun zijn.

Essie Jamaica Me Crazy

Essie Jamaica Me Crazy hand holding bottle
Dit is een fel roze/paarse kleur met een zeer fijn glittertje erin.
Gebruik wel een goede basecoat want het is een behoorlijk fel kleurtje welke je natuurlijke nagel fors kan verkleuren. Hij droogt op met een matig glansje dus een goede topcoat is wel nodig voor een mooie glans. Op de foto heb ik de OPI Start to Finish gebruikt als topcoat.
Essie Jamaica Me Crazy close-up shot of nails

Essie Full Steam Ahead

Essie Full Steam Ahead hand holding bottle
Full steam ahead. Ook deze lak droogt matig glanzend op, en ook hier heb ik OPI Start to Finish gebruikt als topcoat.
Deze lila kleur heeft een heel fijn zilveren glittertje erin.

Essie Full Steam Ahead close-up shot of nails
Gaan jullie ook gebruik maken van deze actie? En wat zijn jouw ervaringen met Essie?