Essence Chica Bonita

Essence Chica Bonita bottle
Deze mooie glitter topcoat komt uit de Essence ¡Arriba! collectie.

De trend edition collectie van Essence voor deze zomer is geïnspireerd op het schitterende Mexico met haar prachtige stranden en markten. De collectie bevat 6 nieuwe, mooie nagellakken.

De collectie bevat de volgende nagellakken:

Kleur

Essence Chica Bonita is een heldere lak die hex glitters bevat in 7 maten in de kleuren blauw, groen, roze en zilver. Een mooie maar erg drukke combinatie waarmee je zeker opvalt! Door de heldere basis lak is deze topcoat over alle kleuren mooi.

Essence Chica Bonita hand holding bottle

Formule

De lak zit niet stampvol met glitter waardoor je bij de eerste laag niet bijzonder veel glitter op de nagel krijgt. Wat wel fijn is dat alle glitter zich goed laat verspreiden en je hem niet deppend aan hoeft te brengen.

Essence Chica Bonita closeup nails 1 coat
Hierboven zie je één laagje Chica Bonita over een witte basis heen. Zoals je ziet komt er niet heel veel glitter mee en is een tweede laagje wel nodig voor een mooi effect.

Essence Chica Bonita closeup nails 2 coats
Met het tweede laagje is het effect erg leuk, zeker omdat de lak zoveel verschillende maten glitter bevat.

Finish

Chica Bonita droogt niet heel snel op helaas en heeft van zichzelf een licht glansje. Omdat de lak met een behoorlijke structuur opdroogt heb je twee laagjes topcoat nodig voor een enigszins egaal effect.

Essence Chica Bonita macro

Ik vind het een vrolijk zomers lakje. Ik vind hem wel te druk om op alle nagels te dragen maar als accent doet hij het erg goed. Door de hoeveelheid kleuren van de glitters is hij ook makkelijk te combineren met vele kleuren.

Essence Chica Bonita was tot vorige week te koop bij Kruidvat en Trekpleiser maar als je gelukt hebt vind je nog lakken uit de collectie in de uitverkoop. Deze Chica Bonita is absoluut een aanrader en voor de prijs hoef je het niet te laten, hij kostte slechts €1,99.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Essence ¡Arriba! collectie.