China Glaze Mix and Mingle

China Glaze Mix and Mingle bottle

Mooi paars is niet lelijk, dat geldt absoluut voor deze beauty uit de Cheers collectie.

De China Glaze Cheers collectie is de kerstcollectie van 2015 maar de kleuren zijn erg veelzijdig en je kunt ze ook zeker dragen na de feestdagen. De collectie bestaat uit twaalf schitterende, feestelijke kleuren. De collectie is erg divers, er zitten subtiele crème kleuren in maar ook uitbundige glitter toppers. Keus genoeg dus!

De Cheers collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

China Glaze Mix & Mingle is een prachtige paarse crème kleur met een wat blauwe ondertoon erin. Het is een vrij koele tint. Ik link deze kleur niet direct aan de feestdagen, ik vind hem meer passend voor een warme lente of zomer dag.

China Glaze Mix and Mingle hand holding bottle

Formule

De substantie van China Glaze Mix and Mingle is erg prettig. De dikte is erg goed waardoor hij niet zal uitlopen als je in dikkere laagjes werkt. Bij de eerste laag lijkt hij enorm sheer te zijn maar bij de tweede laag is dat weg en is hij volledig dekkend. De lak levelt prachtig uit waardoor je een mooi strakke manicure hebt. Pas met paarse kleuren wel op, ze hebben sterk de neiging om de natuurlijke nagel te doen verkleuren, een goede basecoat is dus onmisbaar.

China Glaze Mix and Mingle closeup nails

De China Glaze lakken komen met een kwalitatief goed kwastje, het is wat aan de lange kant en is zeer smal. Je kunt er zeer precies mee werken.

China Glaze Mix and Mingle bottle and brush

Finish

China Glaze Mix and Mingle droogt erg snel op naar een schitterende hoogglans finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht. De glans houdt ook lang aan. Het is wel jammer dat hij vrij snel chipt maar dat kun je voorkomen door een goede topcoat aan te brengen.

Ook met een matte finish is Mix and Mingle prachtig!

China Glaze Mix and Mingle matte finish hand holding bottle

De China Glaze lakken bevatten 14ml en kosten €5,95. De prijs is heel erg scherp als je het vergelijkt met de kwaliteit van de lakken van China Glaze. Je koopt China Glaze in Nederland bij Pretty Polish. Mix and Mingle is daar momenteel in de aanbieding voor €4,95!

Bekijk hier de andere kleuren uit de China Glaze Cheers collectie.

Vergeet je de Aura by Swarovski Crystal Gloss winactie niet!