China Glaze Flip Flop Fantasy (nieuwe)

China Glaze Flip Flop Fantasy bottle

Het is weer tijd voor een lekker zomers lakje op een mooie herfst dag als deze.

In 2010 bracht China Glaze de Poolside collectie uit. Deze zomer collectie was een verzameling van prachtige neon lakken. Ondanks dat de collectie alweer vijf jaar oud is is hij gelukkig nog goed verkrijgbaar.

De Poolside collectie bestaat uit de volgende kleuren:

  • Pool Party
  • Flip Flop Fantasy
  • Sun Worshipper
  • Towel Boy Toy
  • Kiwi Cool-Ada’s
  • Yellow Polka Dot Bikini

Kleur

China Glaze Flip Flop Fantasy is een felle perzik tint. Nu zijn er van Flip Flop Fantasy twee versies op de markt gebracht, de originele meer koraal neon en deze nieuwere perzik tint. De lakken hebben dezelfde naam maar absoluut niet dezelfde kleur. Het gaat hier dus om de nieuwe versie. Het is wel een echte neon kleur, lekker fel, niet subtiel maar wel heerlijk fris.

China Glaze Flip Flop Fantasy hand holding bottle

Formule

De formule van China Glaze Flip Flop Fantasy is best prettig, je kunt hem netjes aanbrengen. Let wel op dat je geen heel dikke laagjes gebruikt want dan kan hij snel chalky worden. Op de swatches heb ik drie dunne laagjes aangebracht en dat zorgt voor een geheel dekkend en streeploos resultaat. Wel even een goede basecoat aanbrengen om te voorkomen dat je nagels verkleuren.

China Glaze Flip Flop Fantasy closeup nails

De China Glaze lakken hebben een vrij lang, smal en rond kwastje. Het is voor mij even wennen geweest maar als je er eenmaal aan gewend bent dan is het een prettig kwastje. Doordat het zo’n smal kastje is neemt hij niet heel erg veel lak op maar als je in dunne laagjes werkt is dat geen issue.

China Glaze Flip Flop Fantasy bottle and brush

Finish

China Glaze Flip Flop Fantasy droogt best snel op en heeft van zichzelf een matte finish. Ik ben dol op matte finishes maar neons zijn toch ook wel heel erg gaaf met een glanzende finish.

China Glaze Flip Flop Fantasy shiny finish hand holding bottle

China Glaze Flip Flop Fantasy is verkrijgbaar als reguliere nagellak, 14ml voor €5,95. Er is ook een gelpolish variant beschikbaar, 9,76ml voor €12,95. Beiden zijn te koop bij Pretty Polish.


Bekijk hier de andere kleuren uit de China Glaze Poolside collectie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.