Catrice Oyster & Champagne

Catrice Oyster & Champagne bottle

Crushed Crystals is een nieuwe lijn van Catrice. Het wordt omschreven als een liquid sand lakje. En ik ben dol op liquid sand lakjes!

De lak is behoorlijk dik, naar mijn mening té dik. Er zitten verschillende kleuren glitters is van verschillende grootte wat het een speels 3d effect geeft. Het is jammer dat de grote roze glitters nauwelijks aan het kwastje blijven hangen.
De lak is, ondanks dat hij behoorlijk dik is, redelijk goed te lakken. Je hebt toch zeker wel 3 à 4 lagen nodig om hem volledig dekkend te krijgen. De droogtijd is prima binnen twee minuten kon ik de tweede laag al aanbrengen. De kleur is erg leuk! Een roze tint met een extreme goud kleurige glitter erin met hier en daar een groter roze glittertje. Het liquid sand effect is heel matig. Het is een wat ruwe finish maar het echte liquid sand effect bereikt hij niet en dat vind ik wel jammer.
Catrice Oyster & Champagne hand holding bottle
In het daglicht is de kleur licht roze met een subtiel glittertje maar in het avond licht is de glitter extreem aanwezig. Dat maakt het een leuke party lak!
Catrice Oyster & Champagne hand holding bottle
Wat ik jammer vind is dat de flesjes van Catrice nog altijd wat gammel aanvoelen. Het kwastje is vrij breed wat op zich heel prettig is alleen als je smalle nagels hebt kan het een knoeiboel worden. Iets minder breed kan geen kwaad dus.
Wat fijn is is dat deze lak deel gaat uitmaken van de vaste collectie van Catrice! De lak is te koop bij het Kruidvat en Trekpleister voor €3,39.
Wat mij betreft een prima lakje voor een leuke prijs!De meningen over liquid sand lakken zijn verdeeld. Wat vinden jullie? Hot or not?