Catrice ICONails

Catrice ICONails header

De trend van de zogenaamde hybride nagellakken bestaat al een tijdje en ook Catrice gaat hier nu in mee met de ICONails lijn.

Vanaf mei 2017 wordt het Ultimate Nail Lacquer assortiment vervangen door de ICONails lijn.

Nieuwe Formule

De innovatieve ICONails nagellakken hebben een unieke formule die zorgt dat je manicure tot wel zeven dagen mooi blijft zonder het gebruik van een topcoat.

Catrice ICONails green and pink polish in hands

De nagellak is verrijkt met açai olie die de nagels verzorgen en hebben een prachtige hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’R technologie.

Kleuren

Met 45 kleuren is het een flinke collectie waarin nieuwe maar ook oude kleuren terugkomen. De collectie bevat ook een nieuw kwastje en dat is iets waar ik heel benieuwd naar ben omdat ik de oude Catrice kwastjes niet zo fijn vind.

Catrice ICONails 1-10 Catrice ICONails 11-20 Catrice ICONails 21-30 Catrice ICONails 31-40 Catrice ICONails 41-45

De collectie omvat een ruime selectie kleuren waardoor er voor iedereen wel een mooie kleur tussen zit. De kleuren zullen €2,99 per stuk gaan kosten.

Gel Top Coat

De ICONails Gel Top Coat is een hybride product dat de voordelen van een gelpolish en een normale nagellak combineert. De Gel Top Coat heeft de prachtige hoogglans finish van een gelpolish en zorgt voor behoudt van de kleur tot wel 10 dagen.

Catrice ICONails Gel Top Coat

De ICONails Gel Top Coat zal €3,59 gaan kosten.

De ICONails collectie van Catrice zal vanaf mei verkrijgbaar zijn bij Kruidvat, Kruidvat online en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Ik wens je een fijne dag!

handtekening