Catrice Call Me Princess

 

Catrice Call Me Princess bottleEen tijdje geleden kwam Catrice uit met de Crushed Crystals collectie . Eerder heb ik al Oyster & Champagne gereviewed. Vandaag Call Me Princess.

De Crushed Crystals collectie is een nieuwere lijn van Catrice. De lakken worden omschreven als liquid sand wat zoveel wil zeggen als dat ze een ruwe finish hebben.

Call Me Princess is een mierzoete roze kleur met een gouden shimmer. De lak is, net als Oyster & Champagne, ontzettend dik maar is ondanks dat vrij aardig aan te brengen.

Catrice Call Me Princess hand holding bottle
De gouden glitters komen in het zonlicht echt het best tot hun recht. Ik heb voor de swatches twee laagjes gebruikt, als je goed kijkt zie je mijn nagel nog een beetje. Voor het mooiste effect kun je het beste drie laagjes aanbrengen.

Catrice Call Me Princess closeup nails
De structuur is wat matig, zeker voor een liquid sand lak. Ik heb OPI Pussy Galore, een echte liquid sand, en daarvan is de structuur veel mooier.
Onder deze lak moet je wel een goede basecoat dragen om verkleuring van je nagel te voorkomen. Een topcoat gebruik je bij de structuur lakken niet.

Catrice Call Me Princess closeup nail

Het flesje is, zoals we van Catrice gewend zijn, erg gammel en voelt goedkoop aan. Het kwastje is nog altijd erg slecht, het is té breed en is in een rare punt afgesneden.
De kwaliteit van deze Call Me Princess is niet heel bijzonder maar de kleur maak veel goed. Een heerlijk opvallende roze kleur met een prachtige gouden shimmer.

Catrice Call Me Princess is onderdeel van de Crushed Crystals lijn en zal in het vaste assortiment van Catrice worden opgenomen. Je kunt deze lak voorlopig nog wel even krijgen dus.
Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kost €3,99

Bekijk hier de andere lakken uit de Crused Crystals collectie.